::Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, 2018
Μη Γραμμικών Συστημάτων και Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Εκτύπωση E-mail

Εργαστήριο Μη Γραμμικών Συστημάτων και Εφαρμοσμένης Ανάλυσης


Διευθυντής Εργαστηρίου:
Ιάκωβος Βαν Ντερ Βέϊλε (Καθηγητής)
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε Σελίδα
 


Τηλέφωνο : 2610-996742, 2610-997381

-

 

 Το Εργαστήριο Μη Γραμμικών Συστημάτων και Εφαρμοσμένης Ανάλυσης στεγάζεται στην αίθουσα 148 του κτιρίου Μαθηματικών.

Το Εργαστήριο συνεργάζεται άμεσα με το Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Μη Γραμμικών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών (CRANS).

Οι δραστηριότητες του εργαστηρίου συνοψίζονται στα παρακάτω:
Υποστηρίζονται προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα του Τομέα Εφαρμοσμένης Ανάλυσης που σχετίζονται με μη γραμμικά δυναμικά συστήματα, διαφορικές εξισώσεις και φυσικές εφαρμογές.

Υποστηρίζονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τομέα Εφαρμοσμένης Ανάλυσης και ενισχύεται η συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγών και σε διεθνή συνέδρια.

Το Εργαστήριο έχει συμμετάσχει ενεργώς στην διοργάνωση 23 Θερινών Σχολείων – Συνεδρίων σε θέματα Μη Γραμμικής Δυναμικής και Πολυπλοκότητας, από το 1987 μέχρι το 2010. Η 23η διοργάνωση ήταν Διεθνές Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, 12 – 16 Ιουλίου, 2010, επ’ ευκαιρία των 60ών γενεθλίων του Διευθυντή του Καθηγητή Α. Μπούντη (http://nonlinear.web.auth.gr). Tο Εργαστήριο συμμετέχει επίσης στην διεύθυνση Ενδοπανεπιστημιακού Δικτύου του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο «Μαθηματική Ανάλυση Βιοϊατρικών και Φυσικών Συστημάτων», βλ. http://www.math.upatras.gr/~mabiphys. Το Εργαστήριο έχει επιτύχει κατά καιρούς χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά και ελληνικά ερευνητικά προγράμματα σε θέματα Μη Γραμμικής Δυναμικής και Πολυπλοκότητας.

 
(c) 2007-2018 Τμήμα Μαθηματικών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.