::Τετάρτη, 22 Αυγούστου, 2018
Χαιρετισμός

Το Τμήμα Μαθηματικών από την ίδρυσή του στην πόλη της Πάτρας το 1966 μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κέντρο πρωτοποριακής διδασκαλίας και έρευνας, παρέχοντας σπουδές υψηλού επιπέδου καθώς και ένα περιβάλλον κατάλληλο και ευπροσάρμοστο στις ιδιαιτερότητες κάθε φοιτητή.

Το Τμήμα διαδραματίζει αποφασιστικό ρόλο στα επιστημονικά τεκταινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μέσω της ολοένα και μεγαλύτερης επαφή και αξιοποίηση με την συνεχή παραγόμενη γνώση καθώς και με τη συμμετοχή σε ένα ευρύ πλήθος Ευρωπαικών και Διεθνών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων και συνεδρίων. Το ερευνητικό του έργο έχει αναγνωρισθεί παγκοσμίως και εξακολουθεί να υφίσταται συνεισφέροντας στην επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση των φοιτητών του μέσω μίας ποικιλίας κατευθύνσεων που παρέχει μέσω του προγράμματός του.

Σε όλους εσάς που επισκέπτεστε το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών αποστέλουμε ένα μεγάλο χαιρετισμό!

 
Τελευταία Νέα

neo.gif

Κατατακτήριες Εξετάσεις Τμήματος Μαθηματικών

Κατατακτήριες Εξετάσεις Τμήματος Μαθηματικών 2018-2019.

Κανονισμός Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Μαθηματικών

Κανονισμός Διδακτορικών σπουδών του Τμήματος Μαθηματικών.

Ιδρυση ΠΜΣ του Τμήματος Μαθηματικών

Το Τμήμα Μαθηματικών θα λειτουργήσει δύο νέα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) από την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Το ένα έχει τίτλο: "Θεωρητικά και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά" (ΘΕΜΑ) με ΦΕΚ ίδρυσης: 1620/10-5-2018 και το άλλο έχει τίτλο: "Υπολογιστική και Στατιστική Αναλυτική στην Επιστήμη των Δεδομένων" (MCDA) με ΦΕΚ ίδρυσης: 1534/4-5-2018. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας δοθούν πληροφορίες σχετικές με τον κανονισμό των ΠΜΣ, με τον οδηγό σπουδών των ΠΜΣ καθώς και με την προκήρυξη για την διαδικασία εισαγωγής μεταπτυχιακών φοιτητών.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη διδασκόντων 407/80

Η Συνέλευση του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ’ αριθμ. 6/15-1-2018 συνεδρίασή της, αποφάσισε την πρόσληψη διδασκόντων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018, κατόπιν της υπ’ αριθμ. Φ. 125.5/7/188935/Ζ2/3-11-2017 απόφασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και της υπ’ αριθμ. 128/19-12-2017 απόφασης της Συγκλήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/1980, όπως ισχύει, για τη διδασκαλία του παρακάτω μαθήματος: Θεωρία Μιγαδικών Συναρτήσεων.
Περισσότερα εδώ ...

Κατατακτήριες Εξετάσεις Aκαδημαϊκού Έτους 2017-2018 

Περισσότερα εδώ ...

Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων
 
Πληροφόρηση - Ειδικά Θέματα
Πληροφορίες σχετικά με τις ανακοινώσεις του Τμήματος μπορούν να βρεθούν στις Ανακοινώσεις καθώς και στις σελίδες:

Δικτυακός Κόμβος Ανακοινώσεων Τμήματος Μαθηματικών

My Math Κοινότητα

Δικτυακός Κόμβος Ανακοινώσεων Τμήματος Μαθηματικών.

Μετ/κό Πρόγραμμα Τμήματος Μαθηματικών

 

Μετ/κό Πρόγραμμα Τμήματος Μαθηματικών
 Διατμηματικό Μετ/κό Πρόγραμμα Τμήματος Μαθηματικών
Διατμηματικό Μετ/κό Πρόγραμμα Τμήματος Μαθηματικών
 
(c) 2007-2017 Τμήμα Μαθηματικών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.