::Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, 2018
Προκηρύξεις - Έντυπα PDF Εκτύπωση E-mail

Προκηρύξεις - Έντυπα - Διατμηματικού Π.Μ.Σ. "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων"

Προκήρυξη ακαδ. έτους 2017-18 Διατμηματικού Π.Μ.Σ. "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων"neo.gif

Τα Τμήματα Μαθηματικών και Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων» γνωστοποιούν την έναρξη της διαδικασίας επιλογής έως και τριάντα (30) μεταπτυχιακών φοιτητών, για εισαγωγή στο πρόγραμμα το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται :  

  • από 28 Αυγούστου έως και 11 Σεπτεμβρίου 2017 να υποβάλουν, μέσω της ηλεκτρονικής πύλης του Πανεπιστημίου Πατρών αίτηση υποψηφιότητας συμπληρώνοντας όλα τα υποχρεωτικά πεδία.
  • να αποστείλουν με συστημένη επιστολή (ΕΛΤΑ ή άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών) το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου) φάκελο υποψηφιότητας στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, 26504 Ρίο, Πάτρα (Με την ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Π.Μ.Σ “Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων”). Φάκελοι υποψηφιότητας με απλό ταχυδρομείο ή με παράδοση αυτοπροσώπως δεν γίνονται δεκτοί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών (κτίριο Βιολογικού/Μαθηματικού, 1ος όροφος, γραφείο 152, τηλ.: 2610-996750, κ. Κολιόπουλος, e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ).

Ανακοίνωση Eισαγωγής Μεταπτυχιακών Φοιτητών Aκαδημαϊκού έτους 2017-2018  
Αφίσα Διατμηματικού Π.Μ.Σ. “Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων”  
Αίτηση Eισαγωγής Μεταπτυχιακών Φοιτητών  
Υπεύθυνη Δήλωση  
Κανονισμός Λειτουργίας του Διατμηματικού Π.Μ.Σ.  
Διαδικασία Αξιολόγησης Αιτήσεων  

Έντυπα

-

 

 
(c) 2007-2018 Τμήμα Μαθηματικών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.