::Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, 2018
Επικοινωνία PDF Εκτύπωση E-mail

Επικοινωνία - ΜΔΕ "Μαθηματικά & Σύγχρονες Εφαρμογές" 


Τα κύρια ζητήματα φυσιογνωμίας και λειτουργίας του Προγράμματος αποφασίζονται από τη Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (Γ.Σ.Ε.Σ.) του Τμήματος Μαθηματικών. Η Γ.Σ.Ε.Σ. εκλέγει, επίσης, τον Διευθυντή και την 7-μελή Συντονιστική Επιτροπή του Π.Μ.Σ. με αρμοδιότητες οι οποίες περιγράφονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του.

Για τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2017, ως Διευθύντρια του Προγράμματος έχει εκλεγεί η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Χρυσή Κοκολογιαννάκη (τηλ.: 2610/99-7177, e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ), και ως μέλη της Συντονιστικής του Επιτροπής ο Καθηγητής κ. Ιάκωβος Βαν ντερ Βέϊλε, ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Γεωργίου, ο Καθηγητής κ. Νικόλαος Τσάντας, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Παναγής Καραζέρης, ο Επίκουρος Καθηγητής κ .Όμηρος Ράγγος, και ως εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών, η κ. Αναστασία Πασιαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών:
Κτίριο Βιολογικού/Μαθηματικού, 1ος όροφος, γραφείο 152
τηλ.: 2610/99-6747 fax: 2610/99-7186 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  κ. Τερψιχόρη Παναγιωτοπούλου
 
(c) 2007-2018 Τμήμα Μαθηματικών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.