Χαιρετισμός

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών ιδρύθηκε το 1966 και ήταν ένα από τα πρώτα τμήματά του. Στα 56 χρόνια λειτουργίας του, το Τμήμα μας έχει ένα σταθερό μακροπρόθεσμο στόχο: να παρέχει υψηλού επιπέδου γνώση και να διατηρήσει υψηλής ποιότητας έρευνα, συνεισφέροντας στη βέλτιστη επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση των αποφοίτων του.

Μην αμελείτε να παρακολουθείτε το φόρουμ ανακοινώσεων του τμήματος: https://my.math.upatras.gr/

 Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση ακαδ.έτους 2024-2025

Έγκριση Πρακτικών Αξιολόγησης για την ανάθεση έργου στο πλαίσιο της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού, στο Πανεπιστήμιο Πατρών» (Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024) - Αριθμ. 287/04.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος_ Προσωρινά Αποτελέσματα (ΦΚ 82838, Ε.Υ.: Δ. Μαντζαβίνος).

Σε συνέχεια της αριθμ. 287/04.01.2024 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τμήματος Μαθηματικών για την ανάθεση συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο της Πράξης  «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού, στο Πανεπιστήμιο Πατρών» (Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024), με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Δ. Μαντζαβίνο, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ανωτέρω Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (αρχείο)

Ενστάσεις επί του αποτελέσματος μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών στα email: mathsecr@upatras.gr και secr-math@math.upatras.gr εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης από το Τμήμα Μαθηματικών.

Ημερομηνία ανάρτησης αποτελεσμάτων: 07.03.2024

 Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ενστάσεις επί του αποτελέσματος τα προσωρινά αποτελέσματα καθίστανται αυτόματα οριστικά. 

 

 


 

Απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος Μαθηματικών σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία

 Βεβαίωση τίτλου σπουδών με … ένα κλικ και για αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών

Μέγιστη διάρκεια φοίτησης βάσει νομοθεσίας

Ένταξη φοιτητών σε καθεστώς ΜΕΡΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Κανόνες δήλωσης μαθημάτων για φοιτητές μερικής φοίτησης

Ιστότοπος συνήγορου φοιτητή





keyboard_arrow_up