::Δευτέρα, 01 Μάι., 2017
Τελευταία Νέα PDF Εκτύπωση E-mail

Κατατακτήριες Εξετάσεις 2016-2017 neo.gif

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά των πτυχιούχων που επιθυμούν να καταταγούν στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών υποβάλλονται από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2016.
Περισσότερα εδώ.

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2016-2017 

Σας ενημερώνουμε ότι από 22 έως 30 Σεπτεμβρίου 2016 (*) οι εγγραφέντες βάσει των αρχείων του ΥΠΕΘ πρωτοετείς φοιτητές 2016-2017, θα μπορούν να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος http://eggrafes.upatras.gr/ προκειμένου να συμπληρώσουν λοιπά στοιχεία που τους ζητούνται ΚΑΙ να αναρτήσουν σε μορφή pdf.
Περισσότερα εδώ.

Προκήρυξη Διατμηματικού ΠΜΣ "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων" 

Τα Τμήματα Μαθηματικών και Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ανακοινώνουν την έναρξη του 19ου κύκλου σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων», το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στις κατευθύνσεις: Μαθηματικές Θεμελιώσεις της Επιστήμης των Υπολογιστών και Εφαρμογές στην Τεχνητή Εξαγωγή Συμπερασμάτων και Αποφάσεων. Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα και Εφαρμογές στις Αποφάσεις. Θεωρία Αριθμητικών Υπολογισμών και Εφαρμογές στις Αποφάσεις.

Περισσότερα εδώ.

Προκήρυξη ΠΜΣ "Μαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές" 

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 έως και 45 νέες θέσεις Μεταπτυχιακών Φοιτητών (ΜΦ), για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Μαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές», το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στις κατευθύνσεις: Θεωρητικά Μαθηματικά, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Υπολογιστικά Μαθηματικά και Υπολογιστική Νοημοσύνη.

Περισσότερα εδώ.


Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων
 
< Προηγ.   Επόμ. >
(c) 2007-2017 Τμήμα Μαθηματικών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.