Ροή Ειδήσεων
Αναρτήθηκε ομόφωνη απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος (08/04/2021)
Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Μαθηματικών πιστοποιήθηκε με την ανώτατη διάκριση "Fully compliant".
Ξεκίνησαν οι Δηλώσεις Μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020 - 21. Θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 ώρα 23:59.
Αποκλειστικά με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης η παροχή διδακτικού έργου προς τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθ’ όλη τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020 - 21.
Οι Κατατακτήριες Εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης όταν αρθρούν τα έκτακτα μέτρα για τα ΑΕΙ.
                                                                                           
                                                                                                            
 
 
Χαιρετισμός

Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό τόπο του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να προσφέρει στον επισκέπτη και στον φοιτητή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη δομή, την οργάνωση και τους στόχους του Τμήματός μας.

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών ιδρύθηκε το 1966 και ήταν ένα από τα πρώτα τμήματά του. Στα 54 χρόνια λειτουργίας του, το Τμήμα μας έχει ένα σταθερό μακροπρόθεσμο στόχο: να παρέχει υψηλού επιπέδου γνώση και να διατηρήσει υψηλής ποιότητας έρευνα, συνεισφέροντας στη βέλτιστη επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση των αποφοίτων του.

Το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό έργο του Τμήματός μας οφείλεται στο άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό του, του οποίου το ερευνητικό έργο έχει διεθνή απήχηση και αναγνώριση, καθώς και στην ποιότητα του Προγράμματος Σπουδών του. Ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις και απαιτήσεις των καιρών, το Τμήμα μας, την τελευταία πενταετία, αναπροσάρμοσε τις δομές και τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του, μέσω ενός ανανεωμένου Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών και δύο νέων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών τα οποία λειτουργούν για πρώτη φορά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Επιπλέον, το Τμήμα διευκολύνει και προτρέπει την κινητικότητα των φοιτητών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, υιοθετώντας το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) και συνάπτοντας ένα μεγάλο αριθμό συνεργασιών στην ελληνική και διεθνή επιστημονική σκηνή.

Σε όλους εσάς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ευχόμαστε καλή πλοήγηση!
  

Απόφαση Συνέλευσης Τμήματος Μαθηματικών (08/04/2021)
 
 

 

keyboard_arrow_up